Ajankohtaista

Akaan Kuvataiteilijat ry Jäsenkirje 1/2021 13.1.2021

Sinun yhdistyksesi täyttää 40 vuotta tänä vuonna!

Haluamme olla esillä yhdistyksenä koko vuoden. Vuosi on aloitettu Pastellitöiden kurssin näyttelyllä Viialan kirjastossa. Samat työt siirtyvät Toijalan kirjastoon 18.1 illalla ja ovat siellä tammikuun loppuun.

Sen jälkeen meillä on Toijalan kirjastossa näyttely Teoksia vuosien varrelta. Sinne toivomme runsasta osallistumista. Tuo 1 tai 2 työtä kirjastoon 1.2 klo 18 mennessä. Laitathan teoksiin tiedot (tekijä, vuosiluku, materiaali) ja huolehdit, että teokset ovat ripustuskunnossa. Jurytysmaksua ei ole. Toivomme, että jäät ripustamaan työsi. Anneli, Mari ja Kristiina ovat luvanneet huolehtia näyttelyn toteutuksesta. Pyydämme Akaan Seudusta toimittajan kirjoittamaan näyttelystä ja koko meidän juhlavuodesta.

Päänäyttelymme on Valkeakoskella Myllysaaressa. Kirjoitin siitä jo viime kirjeessä. Tässä muistutuksena: 40-vuotisnäyttely Myllysaaressa Valkeakoskella on 3.5-15.7.2021

• Näyttelyn nimi on Akaan Kuvataiteilijat 40 v.

– juhlanäyttely • Marjukka Paunila on lupautunut juryttämään näyttelymme.

• Näyttelyyn tulee uusia töitä, max. 3 v. Vanhoja ja enintään 5 kpl/tekijä

• Näyttelytila on iso ja korkea. Toivomme isoja teoksia.

Kuvataiteilijoiden hallitus kokoontui tällä viikolla ja järjestäydyimme. Kristiina Maijala valittiin jo syyskokouksessa puheenjohtajaksi. Nyt nimettiin Anneli Vainonen varapuheenjohtajaksi, Carita Ahlgren sihteeriksi ja Anne Kivelä rahastonhoitajaksi. Mari Pirkkanen toimii emäntänä.

Haemme Suomen kulttuurirahastolta apurahaa juhlavuoden/näyttelyn kuluihin. Kevätkokous pitäisi pitää maaliskuun loppuun mennessä. Toivottavasti tänä vuonna voimme sen pitää ajallaan. Seuraamme koronatilannetta. Taidepajoja olisi ihana jatkaa.

Uutena käytänteenä meillä on jäsenmaksusta lasku. Siinä on Himmun yhteystiedot, jos haluat kysyä jotain sekä eräpäivä. Hienoa tehdä tästä vuodesta yhdessä juhlavuosi. Nähdään. Seuraa Akaan Seudun MeNyt-palstaa.

Kristiina Maijala, pj

0408494522

kristiina123maijala (at) gmail.com